Lidhje

 
 

Archive for Shkurt, 2014

 
  • Musical Elizabeth

    Musical Elizabeth

    Me date 31,01,2014 Biblioteka Austriake ne Shkoder, shfaqi ne Sallen “Walter Höflechner” te Bibliotekes universitare ne Shkoder, Musical-in e famshem “Elisabeth” kushtuar jetes dhe vdekjes se perandoreshes se Austrise Elizabetes. […]

     
 
 
 

Oraret e Shërbimit

E hënë 08:00 - 19:00
E martë 08:00 - 19:00
E mërkurë 08:00 - 19:00
E enjte 08:00 - 19:00
E premte 08:00 - 19:00
E shtunë 08:00 - 13:00
E diel Pushim
 

Progetto VATRA

 

Aktivitetet e ardhshme