Lidhje

 
 

Archive for Maj, 2015

 
 • Bashkëbisedim me shkrimtarë nga Kosova

  Bashkëbisedim me shkrimtarë nga Kosova

  Ditën e shtune, në orën 11.00, në sallën “Walter Höflechner” të Bibliotekës Universitare, u zhvillua një takim me shkrimtarë dhe studiues nga Kosova. Të ftuar në këtë takim ishin: Ragip […]

   
 • Më nxit një libër

  Më nxit një libër

  Ditën e premte, me 24 prill, ora 11:00 në sallën e leximit “Jup Kastrati” u bë mbyllja e nismës “Më nxit një libër”, organizuar nga studentët e Universitetit të Shkodrës, […]

   
 •  
 • “Përvujtnija” e Stefan Çapalikut në Bibliotekën Universitare Shkodër

  “Përvujtnija” e Stefan Çapalikut në Bibliotekën Universitare Shkodër

  Me 23 prill 2015, ora 11:00, në Bibliotekën Universitare u mbajt takimi letrar me shkrimtarin Stefan Çapaliku, të cilin e kishte emërtuar “Përvujtnija”. Aktiviteti u hap nga drejtorja e Bibliotekës […]

   
 • Drini përtej dy kohëve

  Drini përtej dy kohëve

  Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Librit, me 21 prill, ora 11:00, Biblioteka Universitare në bashkëpunim me Departamentin e Letërsisë të Universitetit “Luigj Gurakuqi“, organizuan aktivitetin “Drini përtej dy kohëve“. […]

   
 •  
 
 
 

Oraret e Shërbimit

E hënë 08:00 - 19:00
E martë 08:00 - 19:00
E mërkurë 08:00 - 19:00
E enjte 08:00 - 19:00
E premte 08:00 - 19:00
E shtunë 08:00 - 13:00
E diel Pushim
 

Progetto VATRA

 

Aktivitetet e ardhshme

 

25 libra te rralle