Lidhje

 
 

Archive for Qershor, 2015

 
 • Letërsi shqipe bashkëkohore nga Arben Prendi

  Letërsi shqipe bashkëkohore nga Arben Prendi

  Ditën e enjte, datë 18.06.2015, në orën 11.30, në sallën “Walter Höflechner“ të Bibliotekës Universitare u promovua monografia “Letërsi shqipe bashkëkohore. “Ndërthurja e poetikave dhe çkodimi i realiteteve metafizike në […]

   
 • 15 vjetori i Bibliotekes Austriake

  Me rastin e 15 vjetorit te krijimit te Bibliotekes Austriake ne Shkoder te vetmes ne Shqiperi u organizuan ne ambjentet e Bibliotekes Universitare te Shkodres veprimtari te ndryshme kulturore. Filloi […]

   
 •  
 
 
 

Oraret e Shërbimit

E hënë 08:00 - 19:00
E martë 08:00 - 19:00
E mërkurë 08:00 - 19:00
E enjte 08:00 - 19:00
E premte 08:00 - 19:00
E shtunë 08:00 - 13:00
E diel Pushim
 

Progetto VATRA

 

Aktivitetet e ardhshme