Archive for Maj, 2017

 
 • Më nxit një libër

  Më nxit një libër

  Me dt. 25 prill “Nisma studentore” në bashkëpunim me BUSH organizuan aktivitetin nën siglën “Më nxit një libër”, aktivitet ky që zhvillohet për të tretën herë në mjediset e bibliotekës […]

   
 • Lexim skenik me të ftuar aktorin austriak Martin Waltz

  Lexim skenik me të ftuar aktorin austriak Martin Waltz

  Me datë 21.04.2017, në orën 17.00, në ambientet e Bibliotekës Universitare të Shkodrës, në kuadër të aktiviteteve të organizuara me rastin e javës së librit, u zhvillua nje lexim skenik […]

   
 •  
 • Këndimet

  Këndimet

  Është bërë tashmë traditë që Biblioteka Universitare në javën e librit të hapë fondin e saj arkiv për vizitorë. Këtë vit, java e librit startoi me 21 prill, me hapjen […]

   
 • Prezantim i librit “Danub”

  Prezantim i librit “Danub”

  Java e librit në BUSH u mbyll me 28 prill me prezantimin e librit “Danub” të autorit italian Claudio Magris , i sjellur në shqip nga Alma Hafizi dhe botuar […]

   
 •