Lidhje

 
 

Archive for Korrik, 2018

 
  • Njoftim

    Njoftim

    Njoftim Biblioteka e Universitetit Shkodër fillon proçesin e inventarit fizik të fondit libër dhe njofton të gjithë huazuesit e saj që deri me datë 16/07/2018 të bëjnë kthimin e librave […]

     
 
 
 

Oraret e Shërbimit

E hënë 08:00 - 19:00
E martë 08:00 - 19:00
E mërkurë 08:00 - 19:00
E enjte 08:00 - 19:00
E premte 08:00 - 19:00
E shtunë 08:00 - 13:00
E diel Pushim
 

Progetto VATRA

 

Aktivitetet e ardhshme

 

RSS Arkivat Digjitale Shkoder