Archive for Prill 24th, 2019

 
 • Ekspozita e koleksionit “Ephemera”

  Ekspozita e koleksionit “Ephemera”

  Sot, në ditën e dytë të aktiviteteve të organizuara nga Biblioteka e Universitetit “Luigj Gurakuqi” për Ditën Botërore të Librit, u hap ekspozita e koleksionit “Ephemera”, pjesë e fondit të […]

   
 • Aktiviteti ”Ndërmendje Letrare”

  Aktiviteti ”Ndërmendje Letrare”

  Biblioteka e Universitetit “Luigj Gurakuqi ” dhe studentët e Fakultetit të Shkencave Shoqërore, në Ditën Botërore të Librit organizuan veprimtarinë me temë ” NDËRMENDJE LETRARE “. Qëllimi i kësaj veprimtarie […]

   
 •