Ju bëjmë me dije që Biblioteka Universitare ka vënë në dispozicion adresën e e-mail, bush@unishk.edu.al, ku ju mund t’i shkruani për çdo kërkesë nga fondet e bibliotekës dhe përgjigjia do të jetë e shpejtë.

Ju faleminderit për mirëkuptimin !