Archive for Qershor 11th, 2021

 
  • Takimi me shkrimtarin Ridvan Dibra

    Takimi me shkrimtarin Ridvan Dibra

    Në sallën e konferencave të Bibliotekës Shkencore, sot me dt. 11.06.2021, ora 11:00, u zhvillua takimi me shkrimtarin Ridvan Dibra dhe studentët e departamentit Gjuhë-Letersi të Universitetit ‘’Luigj Gurakuqi’’. Takimin […]