Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Kulturës
Biblioteka Publike “Marin Barleti”
Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë
Cobiss.al
Bibliografine online ne Cobbiss te prof. Tomor Osmanit