EKO Mendje, Biblioteka e Universitetit te Shkodres, Biblioteka publike Lezhe, organizojne ne Shkoder nje takim me shkrimtar te ardhur nga Suedia.
Te pranishem :

  1. Britta Stendebrg, poete dhe shkrimtare per te rritur
  2. Anna Mattsson, poete per femije dhe te rinj / anetare e kryesise se Lidhjes se Shkimtareve Suedeze
  3. Sokol Demaku, shkrimtar dhe perkthyes shqiptar me banim ne Suedi, anetar e kryesise se Lidhjes se Shkimtareve Suedeze
  4. Hamit Gurguri, shkrimtar shqiptar me banim ne suedi, anetare e kryesise se Lidhjes se Shkimtareve Suedeze

Hyrja e lire