Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në promovimin e librit
“Ndërthurja e poetikave dhe çkodimi i realiteteve metafizike në romanin bashkëkohor” të studiuesit Arben Prendi.

Referojnë:
Doktorante Arjeta Ferlushkaj
Prof. Dr. Alfred Çapaliku
Dr. Vinçenc Marku
Donatela Guri (studente)

Ditën e enjte, datë 18.06.2015, ora 11.30, në sallën “Walter Höflechner” Biblioteka Universitare, Shkodër.

Prania juaj na nderon!