Botuesi dhe Grafisti Christian Thanhäuser tregon mbi punën e tij ndërkombetare “Vetëm kufijtë e luhatshëm nuk janae mure” i shoqëruar nga autori Arian Leka

në bashkëpunim me : Konsullaten e Nderit në Shkodër Shoqata e
Miqësise Shqipëri-Austri.
Departamenti i Gjermanistikës, Shkolla Austriake “Peter Mahringer”

në sallën Walter Höflechner, Biblioteka Universitare Shkodër