Lexuesit e vegjël, nga “Salla e Fëmijëve”, pjesë e Bibliotekës së Universitetit “Luigj Gurakuqi”, përshëndesin dhe urojnë të gjithë fëmijët: Gëzuar festat e fundvitit! Paqe e buzëqeshje për të gjithë!