Aktivitet me rastin e Dites Boterore te Librit. Biblioteka e Universitetit me fondin e Bibliotekes Austriake organizoi aktivitetin me titull “Librat shkojne ne kopesht” ne Kopshtin “Walt Disney” ne Shkoder.
Ne beme shume qejf ne kopshtin “Walt Disney”. Shkuam me disa libra nga fondi i Bibliotekes Austriake ne Shkoder dhe femijet shfletuan librat me figura, pastaj lexuam nje perralle ne gjermanisht dhe ne shqip “Hanseli dhe Greteli” duke perfunduar me nje loje Memory ne gjermanisht me figura duke i emertuar ato. femijet mesuan edhe disa fjale ne gjermanisht gjate lojes si : pema, kukulla, macja etj.