Njoftojmë të gjithë studentët debitorë se deri me dt . 30.06.2010 duhet të kthejnë pranë Bibliotekës Shkencore të gjitha materialet e huazuara sepse fillon inventarizimi i materialeve të bibliotekës.

Duke besuar në mirëkuptimin që do të gjejmë dhe në korrektësinë tuaj, stafi i bibliotekës ju uron suksese në provime.