Njoftim

Biblioteka e Universitetit Shkodër fillon proçesin e inventarit fizik të fondit libër dhe njofton të gjithë huazuesit e saj që të bëjnë kthimin e librave në bibliotekë.
Ju falenderojmë për mirëkuptimin.