Lidhje

logo_biblio_kombetare logo_marin_barleti logoMASH logo_mtkrs
 
 
 
 
view more posts

Aktivitete

 
view more posts

Lajme

 
 

Aktivitetet e ardhshme

 

RSS Arkivat Digjitale Shkoder

  • Elçija i Zemers Jezu Krishtit : vieta e njëzetetretë : nr. 1 - 12
    Dublin Core Titulli Elçija i Zemers Jezu Krishtit : vieta e njëzetetretë : nr. 1 - 12 Subjekti Revistë fetare dhe kulturore Pershkrimi Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e Kongresit të Manastirit. Krijuesi [Etërit Jezuitë, […]
  • Elçija i Zemers Jezu Krishtit : vieta e njëzetedytë : nr. 1 - 12
    Dublin Core Titulli Elçija i Zemers Jezu Krishtit : vieta e njëzetedytë : nr. 1 - 12 Subjekti Revistë fetare dhe kulturore Pershkrimi Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e Kongresit të Manastirit. Krijuesi [Etërit Jezuitë, […]
 

Progetto VATRA

 

25 libra te rralle