Archive for Qershor, 2022

 
  • “Merini një takim përtej gjuhës”

    “Merini një takim përtej gjuhës”

    Klodeta Dibra sjell në shqip Alda Merinin “Merini një takim përtej gjuhës” ” Përshtjellim ndjenjash ” dhe ” Tokë e shenjtë ” të poetes italiane Alda Merini, të sjella në […]