• Njoftim

    Njoftim

    Njoftim Biblioteka e Universitetit Shkodër fillon proçesin e inventarit fizik të fondit libër dhe njofton të gjithë huazuesit e saj që të bëjnë kthimin e librave në bibliotekë. Ju falenderojmë […]