Lidhje

 
 

Lajme

Lajmerime nga aktivitetet ne BUSH

 
 • Përfaqësues te Partisë Popullore të Parlamentit Austriak vizitojnë bibliotekën

  Përfaqësues te Partisë Popullore të Parlamentit Austriak vizitojnë bibliotekën

  Ditën e mërkurë me 26.07.2017, rreth orës 11.00, ambjetet e Bibliotekës Universitare dhe asaj Austriake në Shkodër u vizituan nga një grup prej 6 deputetësh të Partisë Popullore të Parlamentit […]

   
 • MË NXIT NJË LIBËR!

  Me rastin e Ditës Botërore të Librit, Biblioteka e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizon takimin interaktiv me studentët:“Më nxit një libër!Leximi-sfidat që duhen kapërcyer!”Studentët duhet të paraqesin 5 arsye […]

   
 •  
 • Dhuro për Bibliotekën!

  Në kuadër të 23 Prillit, Ditës Botërore të Librit, Biblioteka e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” ju fton në nismën që kjo bibliotekë ndërmerr për herë të parë: “Dhuro për […]

   
 
 
 

Oraret e Shërbimit

E hënë 08:00 - 19:00
E martë 08:00 - 19:00
E mërkurë 08:00 - 19:00
E enjte 08:00 - 19:00
E premte 08:00 - 19:00
E shtunë 08:00 - 13:00
E diel Pushim
 

Progetto VATRA

 

Aktivitetet e ardhshme

 

25 libra te rralle